Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Razlozi zašto izgraditi bazen

Obogatite obiteljski život

Gradnjom bazena stvarate dodatni prostor za zabavu i relaksaciju svojoj djeci te obitelji dajete šansu da se druži zajedno bez da se napušta Vaše dvorište i kuća.

Oaza mira

Dobro dizajniran bazen s okolišem, nije samo hrpa vode već može biti i vanjska oaza mira i odmora pogodna za druženje s obitelji i prijateljima.

Priprema zabave

Pozovite Vaše prijatelje ili susjede na večernji roštilj uz bazen.

Ostanite zdravi

Umjesto u fitness, vježbajte u vlastitom bazenu. Istraživanja su dokazala da plivanjem vježbamo večinu mišića u našem tijelu. Isto tako, rekreacijom u bazenu držimo pod kontrolom vlastitu tjelesnu težinu.

Mjesto za opuštanje

Nakon dugog radnog dana odmorom u bazenu pomažete Vašem tijelu da se opusti i rješi stresa. Isto tako, spavanje poslije vježbe u bazenu, bolje je nego ikad prije.

Povečajte vrijedonst Vaše kuće

Nedavne studije pokazuju da posjedovanje bazena povečava vrijednost Vašeg doma i do 15%.

Budite drukčiji

Umjesto skrivanja u kući, tijekom ljetnih mjeseci, osvježite se u Vašem bazenu a ne kao i svi ostali u kući pored klima uređaja.

Imajte djecu na oku

Gradnjom bazena stvarate prostor djeci za igru s prijateljima te im na taj način osiguravate prostor za razbibriguu a vama sigurnost da su u krugu vlastite kuće.

Uštedite vrijeme i novac

Dugoročno gledano, gradnjom bazena izbjegavate odlazak na svakodnevne izlete na more koji, uvijek vremenski i financijski, dosta koštaju.

Vječne uspomene

Kino, izlet, šoping ... sve su to neponvljive uspomene. Ali gradnjom bazena, ugodno druženje s djecom, unucima, prijateljima ili susjedima osiguravate uspomene kroz dugi niz godina.